Vorige Artikel 11 van 11 Volgende

STOP! Omgevingsspray 1lt

€ 29,95 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

STOP! Omgevingsspray, hét groene alternatief voor vlooienbestrijding! 

Vernevel dit ecologische vriendelijke product in de omgeving. Deze spray vormt een fysieke barrière voor vlooien in de omgeving. Zowel de baasjes als de dieren hoeven het huis niet uit!! Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, daarom wordt geadviseert deze plantaardige omgevingsspray het hele jaar door met een interval te gebruiken, het liefst in combinatie met de STOP! Animal Bodyguard druppels voor jouw dier.

Voor extern gebruik en buiten bereik van kinderen uit de zon bewaren. Laat in principe geen sporen achter, maar test het voor de zekerheid voorzichtig uit om vlekken te voorkomen. Bij waargenomen vlooien in de omgeving de eerste week drie dagen achter elkaar vernevelen (vooral ook in kieren en donkere- vochtige plaatsen). Aansluitend twee keer per week totdat je er zeker van bent dat er geen vlooien/eitjes/larven meer zijn. Spray bij voorkeur in de avond. Aansluitend stofzuigen. 

Hoeveelheid:
Maar liefst 1 liter waarmee je zéér afhankelijk van je vloer en de ernst van de besmetting, ongeveer 80 à 100 m2 kunt behandelen.

Samenstelling:
Aqua, Olea europaea, Lavandula hybrida, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Piper nigrum, Melaleuca alternifolia, Allium sativum, Rosmarinus officinalis leaf oil

© 2016 - 2021 Allerlei vers vlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel