Artikel 27 van 36

Yakka's extra large

€ 19,95 (inclusief btw)
Voorraad 6 stuks

Yakka's, de originele Churpi uit de Himalaya. Deze natuurlijke staven staan erom bekend dat honden er urenlang kauwplezier aan kunnen beleven. Lactose-, granen- en glutenvrij en daarmee uitstekend geschikt voor honden met allergieën. Bijkomend voordeel is dat ze niet of nauwelijks ruiken.

Yakka's worden traditioneel gemaakt van jakmelk in de Himalaya. De jak is een rundersoort die hoog in de bergen leeft. Yakka's zijn voedzame kauwbotten of staven die bovendien erg gezond zijn voor honden.

Op traditionele wijze wordt de melk gestold, gescheiden van water en geperst in jute (de afdruk vind je vaak nog op de Yakka's terug). Vervolgens worden ze gerookt, wat een geweldige smaak geeft. Ten slotte worden de Yakka's schoongemaakt, ondergaan een voedselkwaliteitscontrole in het labratorium en worden voorzien van een gezondheidscertificaat.

De boeren ontvangen voor deze Yakka's een eerlijke prijs waardoor samen met jou de armoede kan worden bestreden en we zo de wereld een klein beetje beter maken.

Yakka's poffen:
Door het knagen zal de Yakka's steeds kleiner worden. Is deze nou te klein geworden om nog verder te kunnen knagen, gooi het restant dan niet weg maar doe het overgebleven stuk 2 à 3 minuten in de magnetron en de Yakka's zal poffen. De gepofte Yakka's kan, nadat deze voldoende is afgekoeld, veilig door jouw hond worden opgegeten.

Inhoud:
1 stuk ± 220-240 gram, circa 20 cm en Ø 3,5 cm

Leverancier:
SW Pet Products

© 2016 - 2024 Allerlei vers vlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel