OVER ONS

Allerlei is niet zo maar een dieren(web)winkel. Nee, het is veel meer dan dat. Allerlei staat voor eerlijke en betrouwbare producten. Het brede assortiment bestaat alleen uit producten die wij zorgvuldig hebben geselecteerd, waar wij volledig achter staan en die wij met zekerheid durven aan te raden. Over het algemeen zijn deze producten vrij van kunstmatige toevoegingen zoals geur-, kleur-, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Deskundig advies
Door de vele aanbieders, het oerwoud aan mogelijkheden en de vaak ver uiteenlopende maar o zo goedbedoelde tips door andere eigenaren, is het voor veel huisdiereigenaren lastig de juiste en vooral passende voeding voor hun dier te vinden. Allerlei weet zich hierin nu juist te onderscheiden door het geven van deskundig advies. Daarbij begeleiden we klanten vakkundig bij de overgang naar een passende en gezonde maaltijd. De gezondheid en het welzijn van jouw huisdier vinden we erg belangrijk en zal telkens voorop staan. Ieder dier is uniek en heeft zijn eigen natuurlijke behoeftes. Door daar samen naar te kijken ontstaat er een advies op maat.

Heb je te maken met voedingsgerelateerde problemen zoals overgewicht, slechte ontlasting, jeuk, voedselovergevoeligheid of allergieën? Dan verwijzen wij je graag naar een ander onderdeel van ons bedrijf namelijk www.amicani.nl voor een uitgebreid deskundig advies.

Joyce Coffa
Als kind was ik altijd al gefascineerd door dieren. Honden, katten, paarden of wat dan ook, het maakte mij eigenlijk niet zoveel uit. Het is niet gelukt om voor veearts te gaan studeren, maar mijn liefde en interesse in dieren en hun gezondheid is altijd een grote rol in mijn leven blijven spelen. Toen onze eigen Murphy (Border Terriër), zelfs na zijn castratie, niet bereikbaar bleef voor training of wat dan maar ook, ben ik gaan kijken welke invloed voeding op hem had. Nadat ik hem had overgezet op een beter passend voer, leek er "een storm" in zijn lijfje te zijn gaan liggen. Het positieve effect was enorm! Dit zorgde ervoor dat ik mij verder ben gaan verdiepen in natuurlijke en gezonde voeding en zo ontstond in 2010 vanuit huis het bedrijf Allerlei. Het groeiende aantal klanten heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een prachtige winkel bezitten aan de Isseltseveld 46a in Amersfoort, een begrip in de regio. Met veel enthousiasme, trots en passie run ik dit mooie en vooral gezellige bedrijf.

© 2016 - 2024 Allerlei vers vlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel