RAUW VOER EN HYGIËNE

Rauwe voeders bevatten van nature verschillende bacteriën. Honden en katten komen dagelijks met nog veel meer bacteriën in aanraking. Denk daarbij aan het besnuffelen van andere dieren, het ruiken of likken aan ontlasting van anderen of gewoon bij het schoonmaken van hun eigen lichaam. Voor gezonde honden en katten zijn deze bacteriën normaal gesproken niet ziekmakend. Voor mensen, vooral jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand, kunnen deze bacteriën mogelijk wel tot problemen leiden.

Allerlei vindt het belangrijk dat haar klanten goed geïnformeerd worden en op de juiste manier met rauw voer omgaan. Vanuit verschillende bedrijven werkzaam in de rauw voer branche is het 'Feed-Raw-Right' initiatief gelanceerd. Samen hebben zij een aantal voorschriften opgesteld die van belang zijn bij het hanteren en voeren van rauw voer aan jouw hond of kat. Klik op de afbeelding om de voorschriften rustig door te lezen of om deze in een handig .pdf formaat te kunnen downloaden.

BEWAREN GEDROOGDE SNACKS

Gedroogde snacks worden in de regel geleverd in een gesloten plastic verpakking. Bewaar deze verpakte snacks op een koele plaats en leg ze niet in direct zonlicht. Na opening van de verpakking zal je deze weer goed moeten afsluiten of kun je ervoor kiezen de gedroogde snacks in een afsluitbare bak op een koele plek te bewaren. Reinig deze bak regelmatig.

© 2016 - 2024 Allerlei vers vlees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel